We zijn terug met iets leuks voor jou!

Als je denkt aan de beste momenten in je leven, was het dan iets nieuws aan het leren of op het terras zitten en aan die perfect gemaakte cocktail nippen? Wat als we u beide kunnen bieden? Wat als u kunt leren hoe u uw eigen cocktail kunt maken?

We realiseren ons dat corona ons niet veel mogelijkheden heeft gegeven om erop uit te gaan en plezier te hebben. Daarom zorgt je favoriete cocktailbar voor een spannend avondje uit, uiteraard op veilige afstand. The Penthouse biedt een nieuwe exclusieve cocktailworkshop aan voor jou en je vrienden / familie. We verdienen allemaal een leuk avondje uit en het is nog beter als je een nieuwe vaardigheid kunt leren!

Je leert hoe je 3 verschillende en heerlijke cocktails maakt in een workshop die ongeveer 2 uur duurt. De workshop zal plaats nemen in Sky Bar, met een adembenemend uitzicht vanaf de 40e verdieping. Je leert niet alleen hoe je je drankjes maakt, maar je leert ook leuke feitjes over verschillende soorten alcohol van onze internationale mixoloog Vlad Deme. De workshop wordt in het Engels gegeven en vindt binnenkort plaats. Het maximale aantal mensen dat we per sessie kunnen ontvangen is 10 en natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle Covid19-voorschriften.

Bovendien hebben alle cocktails die je leert een winterthema. Het beste gedeelte? De leukste winterliedjes worden gespeeld om de perfecte sfeer te geven om je kerstvakantie te beginnen! Je kunt leren, drinken, een hapje eten en genieten van een gezellige avond met je vrienden / familie, maar ook netwerken met andere mensen.

Tickets now available! Just select a date and time.