The Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren: écht een fantastische evenementenlocatie. Geïnspireerd op het beroemde Flat Iron Building uit New York. Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver.

Niet alleen een uitstekend restaurant, maar -verdeeld over 11 verdiepingen- ook business suites, meeting- en breakoutrooms, appartementen, studio’s en werkplekken.

Slim combineren

De verschillende locaties van The Penthouse binnen de Haagse Toren laten zich slim combineren: start een vergaderdag met een ontbijt in het restaurant. Presenteer nieuwe ideeën tijdens een private dining sessie in de business suites. Organiseer creatieve breakout sessies in combinatie met een borrel in de sky bar. Lanceer op adembenemende wijze uw nieuwe strategie of product via de raamprojecties in het restaurant en laat uw gasten overnachten in een appartement op een topverdieping.

Zo blijft een zakelijk evenement spannend en zijn uw gasten telkens onder de indruk. Onze ruime ervaring delen we graag als creatieve inspiratiebron.

En wat bijzonder is: met de door u gekozen combinatie bepaalt u zelf het karakter van uw evenement. Van creatief of ingetogen tot uitgebreid en luxueus, samen op één plek.

Uitstekend verzorgd

Al uw gasten worden steeds uitstekend verzorgd. The Penthouse combineert haar unieke locatie met internationale, persoonlijke service en culinaire verrassingen van hoog niveau. De keuken onder leiding van Chef Bart Middendorp wordt alom geroemd in recensies.

Het onovertroffen uitzicht, in combinatie met de warme sfeer en gastvrijheid, maken dit tot een van de meest bijzondere plekken van Nederland.