Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Valentijnsdag Specials

wo 14 februari | 15:30 - 23:30

Vier Valentijnsdag romantisch op 135 meter hoogte. Geniet van een exclusief diner of een overnachting in een van onze appartementen gelegen op de 38ste of 39ste etage. Boek nu uw ultieme ervaring voor Valentijnsdag 2018!

Speciaal voor ons Luxury Valentine’s Dinner, stuur een speciale tekst in voor uw geliefde en het wordt getoond op de raamprojecties. Indien u gebruik wilt maken van de raamprojecties, wilt u uw bericht dat voor vrijdag 9 februari om 17:00 uur doorgeven? U kunt ons bereiken via ons e-mailadres: maitre@thepenthouse.nl.

Ons Valentijnsmenu is verkrijgbaar voor lunch en diner vanaf 10 tot en met 17 februari.
Bekijk ons Valentijnsmenu hier.

Nieuw in 2018: 40th Floor Sky Bar Love Bites & Prosecco! Geniet van love bites om te delen met een prosecco welkom in onze nieuwe Sky Bar op de 40ste verdieping!

Let er op dat de dranken tijdens het diner exclusief zijn en dat de prijzen hieronder vermeld worden per persoon zijn, tenzij anders is aangegeven.

 

APPARTEMENT OF STUDIO BOEKEN VOOR EEN ANDERE DATUM?
U kunt een appartement of studio boeken van 10 tot 17 februari, selecteer hieronder uw appartement of studio en u kunt in het opmerkingenveld aangeven voor welke dag u wilt reserveren. U kunt dit ook via e-mail aan ons doorgeven: maitre@thepenthouse.nl.