Laden Evenementen

« All Evenementen

The Penthouse Sessions II

zo 10 februari | 18:00 - 23:00

Sessions prikkelen alle zintuigen: muziek en delicatessen worden verrassend gecombineerd met inspirerende kennismakingen en verhalen. Iedere editie met het karakter van haar bekende gastheer of gastvrouw. Tickets zijn als eerste beschikbaar voor vaste gasten van The Penthouse. De prijs van ieder Sessions evenement kan verschillen, afhankelijk van de gast en exacte samenstelling van de avond. The Penthouse Sessions wordt mede mogelijk gemaakt door Mercedes-Benz Den Haag.

De tweede editie van Sessions heeft als eregast Johnny de Mol. Als presentator en acteur is Johnny de Mol niet meer weg te denken van de televisie. Hij presenteert succesvolle en indrukwekkende programma’s als SynDroom (Gouden Televizier-ring 2015), Superkids, Holland’s Got Talent en De Reis van je Leven. Dit jaar maakt Johnny de overstap van RTL naar SBS, waar hij weer op reis zal gaan voor Waar is de Mol. Naast zijn presenteer en acteer werkzaamheden zet Johnny zich in voor stichting Het Vergeten Kind en stichting Movement on the Ground.

YouTube: Previous session with Floortje Dessing

Tickets

18:00 The Penthouse Sessions
€129,00
Bijzondere avond met eregast. Interview sessie. 4-gangen Penthouse diner geïnspireerd op voorkeuren van onze gast. All-inclusive met wijnarrangement, waters, frisdranken, koffie & thee. Aangeboden door Mercedes-Benz Den Haag. Zaal open vanaf 17:00 uur. Voor het diner kunnen raamplaatsen niet gegarandeerd worden, prachtig uitzicht wel. Gratis parkeren in de Haagse Toren garage? Geef uw kenteken door bij het reserveren.