Laden Evenementen

« All Evenementen

Uit eten met Ellen ten Damme

zo 27 september | 18:00 - 23:00

Sessions prikkelen alle zintuigen: muziek en delicatessen worden verrassend gecombineerd met inspirerende kennismakingen en verhalen. Iedere editie met het karakter van haar bekende gastheer of gastvrouw. Tickets zijn als eerste beschikbaar voor vaste gasten van The Penthouse. De prijs van ieder Sessions evenement kan verschillen, afhankelijk van de gast en exacte samenstelling van de avond.

De derde editie van Sessions heeft als eregast Ellen ten Damme.

ELLEN TEN DAMME is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt.

Tickets

Out of stock!
18:00 - The Penthouse Sessions
€99,00
Bijzondere avond met eregast Ellen ten Damme. Interview sessie. 4-gangen Penthouse diner geïnspireerd op voorkeuren van onze gast. Arrangement met waters, frisdranken, koffie & thee. Exclusief wijnen. Zaal open vanaf 17:00 uur. Voor het diner kunnen raamplaatsen niet gegarandeerd worden, prachtig uitzicht wel.