Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Penthouse Sessions I: Floortje Dessing

zo 14 oktober | 18:00 - 23:00

Update 25 september: alle 100 tickets zijn inmiddels verkocht. Onze volgende editie van Sessions vindt plaats in januari 2019.

Sessions prikkelen alle zintuigen: muziek en delicatessen worden verrassend gecombineerd met inspirerende kennismakingen en verhalen. Iedere editie met het karakter van haar bekende gastheer of gastvrouw. Tickets zijn als eerste beschikbaar voor vaste gasten van The Penthouse. The Penthouse Sessions wordt mede mogelijk gemaakt door Mercedes-Benz Den Haag.

Floortje Dessing is op zondag 14 oktober eregast tijdens de eerste editie van The Penthouse Sessions, een nieuw evenement in het hoogste restaurant van Nederland, boven in de Haagse Toren. Elwin Giel, eigenaar van het restaurant en initiatiefnemer vertelt waarom:  “Al langer had ik het idee om een avond rondom een bekend persoon te organiseren. Een soort combinatie van College Tour, Zomergasten en MTV Unplugged. Het leek me fantastisch om een bijzondere persoon samen met onze gasten beter te leren kennen in een intieme setting. Er worden slechts 100 kaarten verkocht.”

Sessions begint met een theatercollege op de 40e verdieping: een uur lang deelt Floortje bijzondere ervaringen en unieke fragmenten met het publiek. Tijdens dit interview is het voor gasten ook mogelijk haar direct vragen te stellen.

Aansluitend wordt er in het restaurant op de 42e verdieping een 4-gangen diner geserveerd, geïnspireerd op favorieten die Floortje ontdekte over de gehele wereld, bereid door Penthouse Chef Brian Whyte. Of dat betekent dat er extra gezonde of verrassende dingen worden geserveerd, wordt later bekendgemaakt. Floortje introduceert persoonlijk de gerechten en vertelt in ieder geval wat er te ontdekken valt. Het diner is inclusief huiswijnen, waters, frisdranken, koffie & thee. Alles inclusief dus.

Ondertussen luisteren gasten naar een selectie van haar favoriete muziek, de soundtrack van haar bijzondere reizen.

Als eregast drukt Floortje Dessing daarmee haar stempel op deze bijzondere avond in The Penthouse en is ze de eerste in een reeks ‘Wintergasten’ die zich op deze manier op deze bijzondere plek presenteren.

Mede mogelijk gemaakt door Mercedes-Benz Den Haag

Zo’n bijzondere avond is alleen mogelijk met ondersteuning van het Haagse bedrijfsleven. De avond met Floortje Dessing wordt mede mogelijk gemaakt door Mercedes-Benz Den Haag. Aart Kleinveld van de vestiging in het Forepark legt uit waarom: “Wij zijn druk bezig met de verbouwing van onze flagship store die volgend jaar open gaat. Juist in deze periode vinden we het bijzonder om ons gezicht te laten zien tijdens evenementen in Den Haag. Het initiatief van The Penthouse spreekt ons aan: een interessante spreker, goed eten en genieten van het leven op een bijzondere plek! Mercedes-Benz organiseert wereldwijd activiteiten onder het label ‘She’s Mercedes’, een ode aan de kracht van de vrouw. Het is daarin een bijzondere eer om tijdens deze eerste editie Floortje Dessing te mogen verwelkomen.”

Update 25 september: alle 100 tickets zijn inmiddels verkocht. Onze volgende editie van Sessions vindt plaats in februari 2019.